top of page
CD Stabat Mater Bocchernini.png

Stabat Mater de Boccherini, Anaïs Oliveras. (Enchiriadis 2019). Anaïs Oliveras, soprano. Guadalupe del Mora i Elisabeth Bataller, violins. Jordi Armengol, viola

Oleguer Aymamí, cello i Xavier Puertas, contrabaix. 

Händel_cd_savall.jpg

Messiah de G.F. Händel amb la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations sota la direcció de Jordi Savall (AliaVox, 2019).

 

“Dixit Dominus" Vicvaldi, Mozart, Händel amb la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations sota la direcció de Jordi Savall (AliaVox, 2015).

 

“Messe en Si Mineur” de J.S. Bach amb la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations sota la direcció de Jordi Savall (AliaVox, 2011).

 

“Il pìu bel nome” d'Antionio Caldara amb El Concierto Español i el Cor de Cambra d'Antiga de l'ESMUC sota la direcció d’Emílio Moreno (Glossa, 2009).

 

CD Vida Bona, La Sonorosa.jpg

Vida Bona, La Sonorosa. Edwin García direcció (Mà de Guido, 2019). Belisana Ruiz, Pavel Amilcar, Anna Romaní, Xavier Soler, Anaïs Oliveras, Sebastian Mariño, Carles Blanch, Pedro Alcacer, Stanislas Germain.

 

-Juditha-savall.jpg

Juditha Triumphans, Antonio Vivaldi  amb la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations sota la direcció de Jordi Savall (AliaVox, 2018).

 

 

“In Excelsis Deo Au temps de la guerre de Succession d'Espagne 1701-1714", Valls i Desmarest amb la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations sota la direcció de Jordi Savall (AliaVox, 2016).

 

“Mestres de Capella de la Catedral de Barcelona. Pujol, Albareda, Barter i Valls” amb el Cor de Cambra Francesc Valls sota la direcció de David Malet (La Mà de Guido, 2011).

“Espacios Sonoros en la Catedral de Jaén” amb l'Orquestra Barroca de Sevilla i el Coro Vandalia sota la direcció d'Enrico Onofre (OBS Prometeo, 2013). 

bottom of page