top of page

Descarregar la biografia 

Nascuda a Cabrils (Barcelona) inicia els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Barcelona. Als 17 anys estudia a la School for Creative and Performing Arts de Cincinnati, Ohio, on es gradua en l'especialitat de violí. Posteriorment, compagina els seus estudis musicals amb la Llicenciatura de Filologia Anglesa a la Universitat Central de Barcelona i cursa Erasmus a Goethe Universität de Frankfurt amb Main, Alemanya.

El 2012 obté el Títol Superior de Música en cant clàssic i contemporani a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Assumpta Mateu i Ofèlia Sala i de cant històric amb Lambert Climent, i el 2013 la titulació de Màster a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en Interpretació de la Música Antiga sota la direcció de la soprano Marta Almajano i Juan Carlos Asensio. Ha rebut classes de Mireia Pintó, Enrique Ricci, Enedina LLoris, José Hernández, Montserrat Figueras, Richard Levitt, David Maison, Gerd Türk, Kurt Widmer, Cindee Sanner, Ofèlia Sala, María Cristina Kiehr, Rosa Domínguez, Marcel Boone, Jordi Domènech, Marta Mathéu i actualment amb Dolors Aldea.

Treballa regularment amb La Capella Reial de Catalunya, Cor de Cambra del Palau de la Música, Cor de Cambra Francesc Valls i Música Ficta i ha treballat amb el Coro Barroco de Sevilla, les Vozes d'Al Ayre Español i amb Música Reservata entre d’altres. Com a solista ha treballat amb Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra de l’Empordà, amb Bach zum Mitsigen i amb el Teatre Instrumental. Ha cantant sota la direcció de Jordi Savall, Eduardo López Banzo, Enrico Onofri, Salvador Mas, Josep Vila, Mireia Barrera, Lluís Vilamajó, Mara Galassi, Lorenzo Coppola, Emilio Moreno, Xavier Puig i Raúl Mallavibarrena.

 

Recentment ha enregistrat l'Stabat Mater de Luigi Boccherini per a soprano i quintet de corda amb el Segell Enchiriadis (Enchiriadis 2019) i “In Excelsis Deo Au temps de la guerre de Succession d'Espagne 1701-1714. Valls i Desmarest” (AliaVox, 2016), “Dixit Dominus: Vivaldi, Mozart, Händel" (AlliaVox 2015) i la "Messe a Si mineur" de J.S. Bach (AliaVox, 2011), sota la direcció de Jordi Savall, "Il più bel nome" d'Antonio Caldara (Glossa, 2009), sota la direcció de Emílio Moreno "Espais Sonors a la Catedral de Jaén" (OBS Prometeu, 2013) sota la direcció d'Enrico Onofri i "Mestres de Capella de la Catedral de Barcelona. Pujol, Albareda, Barter i Valls" (La Mà de Guido, 2011) sota la direcció de David Malet.

Es membre del grup vocal Vox Harmònica amb qui ja han estrenat dos espectacles "Club Monteverdi" on presentem madrigals de Monteverdi i "Dindirindín" sobre ensaladas i musica del renaixement.

© anaisoliveras.com

bottom of page